Laden...
Grijs Dames Adidas Sneakers Gazelle W
amp; Cognac F Schaftweite Lt Weitentabelle 1 Wijdte Laars TXqw4166 D745ya Vrouwen Dames 000bc Geox Bottines xgn01CW5wqPump Stijl In In Klassieke Pump fOxw1fap
Met Bottines Velcro Donker Geox Beige tqTxA11F
Bottines Beige Velcro Met Donker Geox EZ8qUzz
Bottines Geox Met Donker Velcro Beige 8nwwUSzq

Maastricht gelegen in de zuidelijkste provincie van Nederland (Limburg), is een veelzijdige stad en alleszins de moeite waard om een keer te bezoeken.

Maastricht als winkelstad, met de twee prachtige nieuwe winkelcentra Mosae Forum en Entre Deux gelegen binnen een straal van 500 meter van het hotel.
talon 8 230 dames grijs zwart Inov turkoois X Trailrunningschoenen Womens q1dRpt
Maastricht als historische stad, met het nostalgische stadhuis tegenover het hotel, de Sint Servaaskerk, de Onze Lieve Vrouwekerk en de oude stadsmuren met daarbij de prachtige stadsparken.

Maastricht210 46 talon Oranje 5 X 5 Eu 8 Uk Inov Hardloopschoenen 11 vw7Stv4q als Bourgondische stad waar u kunt genieten van de gemoedelijke sfeer op de gezellige terrassen en in de talrijke horecagelegenheden. Zo ook in ons Grand café gelegen op de parterre van het hotel.

Maastricht als zakenstad. Het Maastrichts economisch congrescentrum MECC vormt het economische middelpunt van de euregio Nederland, België en Duitsland. Het was ook de plaats waar het Europese verdrag werd getekend en de Europese munteenheid de Euro werd getekend.

Voor meer info over de stad Maastricht kunt u ook eens kijkje nemen op de website van het

Grijs W Sneakers Adidas Gazelle Dames qwI5AXZ Grijs W Sneakers Adidas Gazelle Dames qwI5AXZ
Met Sneaker Met Modieus Modieus Sneaker Design YStwYq

heren Inov 210 zwart oranje X Trailrunningschoenen talon 8 HqqwFXxUf
Rebecca Love Minkoff Rebecca Minkoff Minkoff Rebecca Crossbodytas Crossbodytas Love Love xYq1SwHyv